We zijn er op gericht de meest duurzame ingrediënten te gebruiken in combinatie met de meest vooruitstrevende wetenschappelijke technologie. We gebruiken natuurlijke ingrediënten die afkomstig zijn van de aarde en we zetten ons ervoor in om te zorgen dat onze producten vegan en cruelty-free zijn. Met biologische ingrediënten uit duurzame bronnen verminderen we onze impact op het milieu. De producten zijn kleurveilig, parabeenvrij, sulfaatvrij en rijk aan antioxidanten en anti-agers.

We gebruiken nieuwe PCR-verpakkingen voor al onze producten en zoeken naar duurzame grondstoffen. Post Consumer Resin (PCR) plastics zijn de gerecyclede materialenvan bestaande PET-flessen en andere kunststoffen. PCR gebruikt minder energie en fossiele brandstoffen, waardoor het milieu wordt gespaard van overmatige vervuiling, verspilling van grondstoffen en impact op de afvalberg.
STYLING PRODUCTEN

Mesh Moisturizing Styling Cream

250ml – € 29,95

Controleert het haar door een vochtinbrengend omhulsel. Produceert tastbare, soepele en veerkrachtige krullen. Deze hybride styling gel creëert gestructureerde flexibiliteit.

Protein Body Building Gel

250ml – € 27,95

Precies de juiste hoeveelheid proteïne gefuseerd met hybride-technologie in een multi-functionele styling/treatment. Is het zacht, dan voelt het haar vol en tastbaar. Wordt het steviger, dan creëert het strakke lijnen en sterke hold.

OG Foam Styling Mousse

170g – € 29,95

Original Foam. OG Foam geeft het haar volume en controle, terwijl het de vorm, het model en het stevigheid ondersteunt.  Het maakt niet uit wat je haarstructuur of -type is, OG Foam bepaalt je look.

Mane Control Hard Gel

150ml – € 27,95

Het haar is volledig onder controle en snel gestyled in een keiharde, krachtige look met een ongelooflijke glans. Creëer een superieure stevige hold en uitdagende vormen.

Whip Wax

60ml – € 22,75

WHIP je haar in elke stijl met de mix van kokosnootoliën die conditioneren en zorgen voor glans, terwijl de waxen textuur en vorm opbouwen. Maak je look af met een demi matte crème die zacht en natuurlijk is, maar ideaal voor het controleren van steil, krullend of stug haar. Voeg dimensie toe aan fijn haar met vloeiende hold en flexibiliteit op zijn best.

Allow Pomade

60ml – € 22,75

Laat het haar glanzen, maakt het haar glad met een droog gevoel van grip. Verheldert structuur met een weelderige glans.

Putty Pomade

60ml – € 22,75

Maak een sterke textuur met een flexibele hold. Draai het door je haar voor steeds weer nieuwe vormvariaties. Woel het door je lokken voor een lekker los statement. Begint vochtig droogt op tot een matte finish.

Powder Texturizer

26g – € 36,95

Sexy looks, krachtige looks, powder looks. Dit buitengewone poeder geeft textuur aan haar en onderscheidt je van de concurrentie.

Beachy Spray Flexible Texturizer

250ml – € 27,95

Krachtige ingrediënten creëren het zoute strandgevoel in vochtig haar en een speelse textuur in droog haar. Haar voelt steviger, flexibel. B5 voor vocht. Vitamine A beschermt tegen schade door de zon; vitamine E voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Spray, scrunch, creëer warrige textuur en style. Satijnen finish.

Texturiz Dry Shampoo / Texturizing Spray

170ml – € 29,95

Verfris je aanzet terwijl je textuur toevoegt voor extra body. Texturiz functioneert als droogshampoo én textuurspray.  Gebruik als droogshampoo op droog haar bij de aanzet om oliën te absorberen en een frisse, schone look te bereiken. Als textuurspray, spray op iedere subsectie en laat de textuur tot leven komen.

Airshine Brilliant Spray

142ml – € 32,95

Airshine Brilliant Spray is lichter dan lucht, met een schitterende glans. Deze spray met thermische beschermers en anti-agers zorgt voor een levendige glans zonder extra gewicht in het haar te brengen.

Reformer Quick Lock Spray

189g – € 32,95

Creëer een stevige basis en geef op een geweldige manier vorm aan slap en futloos haar. Houd looks in model met extra controle en volume. Gebruik als finish voor een stevige hold.

PROMO -40%

Done Finishing Spray

284g – € 29,50

Heb controle over je style door Done laag over laag te gebruiken voor een prachtige finish.

Smooth Anti-Frizz Balm

150ml – € 16,75

Maak het haar glad om vocht, proteïne en kracht in te sluiten. Voeg de hele dag door glans toe aan je haar, terwijl je het kalmeert en beschermt tegen pluis. De essentiële vetzuren en aminozuren in Smooth verlagen de PH, terwijl ze een gladde textuur creëren. Breng aan op handdoekdroog haar van de aanzet tot de punten. Kam het zorgvuldig door en föhn het haar naar wens.

Mr. A Cream Pomade

90g – € 24,50

Pomade. Medium. Movement. Deze crème-achtige pomade blijft gegarandeerd vochtig met een droge finish. Verdeel door vochtig of droog haar voor een beweegbare, medium hold.

Mr. A Translucent Pomade

90g – € 24,50

Pomade. Strong. Elastic. Deze heldere pomade blijft gegarandeerd sterk. Verdeel door vochtig of droog haar voor een sterke, elastische hold.

Mr. A Gelatin Gel Pomade

90g – € 24,50

Pliable gel. Wet finish. Deze gelatine pomade vormt gegarandeerd een ‘wetlook’ gel finish. Verdeel door vochtig of droog haar voor een vormbare, gel-achtige hold.