We zijn er op gericht de meest duurzame ingrediënten te gebruiken in combinatie met de meest vooruitstrevende wetenschappelijke technologie. We gebruiken natuurlijke ingrediënten die afkomstig zijn van de aarde en we zetten ons ervoor in om te zorgen dat onze producten vegan en cruelty-free zijn. Met biologische ingrediënten uit duurzame bronnen verminderen we onze impact op het milieu. De producten zijn kleurveilig, parabeenvrij, sulfaatvrij en rijk aan antioxidanten en anti-agers.

We gebruiken nieuwe PCR-verpakkingen voor al onze producten en zoeken naar duurzame grondstoffen. Post Consumer Resin (PCR) plastics zijn de gerecyclede materialenvan bestaande PET-flessen en andere kunststoffen. PCR gebruikt minder energie en fossiele brandstoffen, waardoor het milieu wordt gespaard van overmatige vervuiling, verspilling van grondstoffen en impact op de afvalberg.
Mr. A

Mr. A Shampoo & Body Wash

250ml – € 22,75

Deze shampoo bevat Procapil dat beschermt tegen haaruitval en tripeptides voor kracht. Kalmeer de hoofdhuid. Stimuleer gezonde haargroei. Verdeel over nat haar, laat schuimen en spoel zorgvuldig uit.

Mr. A Elixer Hair Serum

150ml – € 42,50

Elixir zorgt voor extra haardichtheid, body en versteviging bij de aanzet van het haar. Met geavanceerde technologie en ingrediënten zoals Procapil en Follisync Bio-functional wordt het celniveau van het haar vernieuwd, wat resulteert in dikker en gezonder uitziend haar.

Mr. A Cream Pomade

90g – € 24,50

Pomade. Medium. Movement. Deze crème-achtige pomade blijft gegarandeerd vochtig met een droge finish. Verdeel door vochtig of droog haar voor een beweegbare, medium hold.

Mr. A Translucent Pomade

90g – € 24,50

Pomade. Strong. Elastic. Deze heldere pomade blijft gegarandeerd sterk. Verdeel door vochtig of droog haar voor een sterke, elastische hold.

Mr. A Gelatin Gel Pomade

90g – € 24,50

Pliable gel. Wet finish. Deze gelatine pomade vormt gegarandeerd een ‘wetlook’ gel finish. Verdeel door vochtig of droog haar voor een vormbare, gel-achtige hold.

Mr. A The Cream Shaving Cream & Beard Wash

100ml – € 18,75

Deze scheercrème bevat een speciale mix van extracten die een rijke schuimvorming creëren om de huid te beschermen tegen irritatie veroorzaakt door het scheren. Het dient ook als een pre-wash om je gezichtshaar te reinigen en te hydrateren. Het kan gebruikt worden met of zonder scheerkwast.

Mr. A The Oil Pre-Shave & Beard Oil

100ml – € 27,75

Deze unieke olie is de eerste stap voor de perfecte scheerbeurt. Het bereidt de huid voor op een comfortabele scheerbeurt zonder dat er een vette residu overblijft. Een speciale mix van exotische oliën hydrateert alle baardtypes.

Mr. A The Balm Facial Moisturizer

100ml – € 34,75

Kalmerende balsem voor een fris geschoren huid. Bevat Draco-extract (drakenbloed-extract), dat bekend staat om de vorming van een unieke tweede huidachtige film ter bescherming tegen omgevingsfactoren en ter vermindering van roodheid. Te gebruiken als dagelijkse vochtinbrengende crème om stress van de huid te verminderen en te beschermen tegen vrije radicalen.